Bedrijfsadviseur in Utrecht - Maarssen

Het romantische verhaal van een ondernemer die vanuit niets is begonnen en een imperium heeft opgebouwd klinkt aantrekkelijk, toch is de realiteit niet hetzelfde als een film of boek. Succes komt niet zomaar aanwaaien. Naast creativiteit, kennis en talent is er ook een ondersteunend netwerk nodig dat helpt om een bedrijf succesvol te maken. De verhalen van miljardairs die hun opleiding niet hebben afgemaakt kijken doorgaans over het feit heen dat hun ouders voor een comfortabel vangnet hebben gezorgd. Of dat connecties vanuit Harvard of een ander prestigieuze universiteit meer waard zijn dan een diploma. Toch blijft ondernemen vooral ook hard werken, en inspelen op het moment. De bedrijfsadviseur in Utrecht - Maarssen kan dienen als klankbord, als vangnet en als navigator terwijl je zelf aan het stuur zit. Zo kun je bouwen aan een boeiende onderneming met meer zekerheid en daadkracht. Jan van Besouw is de lokale adviseur die verder gaat dan advies geven op aanvraag, hij denkt actief mee en zal proactief handelen wanneer dit nodig is. En daarvoor hoeft hij niet eens in jouw biografie vermeld te worden.

Het is mogelijk om vanuit niets een groot bedrijf op te bouwen, het is ook zeker niet uitgesloten dat een organisatie als een kaartenhuis ineen stort. Verzeker de toekomst van de onderneming door te sparren met jouw persoonlijke bedrijfsadviseur in Utrecht - Maarssen. Neem contact op voor meer informatie.

Waarom grote bedrijven omvallen

Hoewel de bedrijfsadviseur in Utrecht - Maarssen niet in een glazen bol kan kijken, helpt hij ondernemers binnen het MKB met het versterken van hun positie door diverse middelen in te zetten waaronder:

Bedrijfsadviseur in Utrecht - Maarssen

Bekende merken als V&D en M&S Mode zijn al kopje onder gegaan, andere Nederlandse bedrijven als HEMA en Blokker hebben moeite overeind te blijven. Komt het door mismanagement, concurrentie van nieuwe bedrijven of een gebrek aan relevantie? In praktijk zal het een combinatie van factoren zijn, waarbij navelstaren helaas vaak ook zeker een rol van betekenis speelt. Je kunt vasthouden aan wat vroeger heeft gewerkt, of juist proberen nieuwe concurrenten te kopiëren. Je kunt waarschijnlijk beter keuzes maken vanuit je eigen kracht en die toepassen op de huidige markt.

Advies kan in vele gedaanten komen, kies voor maatwerk advies van de bedrijfsadviseur in Utrecht - Maarssen. Maak kennis met jouw lokale administratiekantoor.