Bitcoin boekhouder in Utrecht - Maarssen

Het verhaal achter bitcoin lijkt meer op een spannende roman dan op het ontstaan van een nieuwe munteenheid. In januari 2019 stuurde Satoshi Nakamoto de eerste tien bitcoin naar Hal Finney. Nakamoto is de grondlegger van deze cryptovaluta, al weet niemand wie hij is en of hij daadwerkelijk bestaat. Omdat cryptocurrency in veel gevallen geanonimiseerd verspreid wordt is het niet zomaar te achterhalen waar het geld vandaan komt. De eerste betaling werd verricht door twee pizza’s te kopen voor het luttele bedrag van 10.000 bitcoin. Nu steeds meer bedrijven handelen met deze valuta is er ook behoefte aan een bitcoin boekhouder in Utrecht - Maarssen. Jan van Besouw is dé specialist in de regio die de zin van de onzin kan scheiden, en ondernemers binnen het MKB helpt bij het bepalen van innovatieve oplossingen voor ondernemers.

Wat kan een bitcoin boekhouder in Utrecht - Maarssen betekenen voor het MKB? Informeer naar de mogelijkheden tijdens een vrijblijvend adviesgesprek.

Waarom werken met cryptocurrency?

Net zoals alle soorten cryptovaluta wordt ook bitcoin in Nederland erkend als ruilmiddel, niet als betaalmiddel. Dit betekent dat er geen inkomstenbelasting over betaald hoeft te worden, dat is mooi dus. Het betekent ook dat er wél vermogensbelasting van toepassing is, dat is minder mooi. Het is best mogelijk dat de wetgeving nog aangepast zal worden, de bitcoin boekhouder in Utrecht - Maarssen houdt uiteraard de laatste ontwikkelingen bij en zal zijn klanten hierover inlichten. Naast de beren op de weg zijn er ook zeker interessante redenen te bedenken om bitcoins te ‘ruilen’.

Bitcoin boekhouder in Utrecht - Maarssen

Ooit was PayPal de ‘disruptor’ in betalingsverkeer, nu is het een standaard betaalmethode bij veel webshops naast iDeal en creditcard. Gaat dit ook gebeuren met cryptocurrency? De Bitcoin boekhouder in Utrecht - Maarssen vertelt je niet alleen de mooie verhalen maar zal ook de risico’s belichten zodat je als ondernemer weloverwogen kunt besluiten of deze technologie aansluit op de organisatie. Net zoals het sturen van digitale facturen en betaallinks het betalingsverkeer radicaal heeft veranderd in slechts enkele jaren tijd, kan ook bitcoin tot een disruptie leiden. Kijk als ondernemer niet alleen naar de situatie van vandaag, houd ook rekening met ontwikkelingen in de toekomst.

Ontdek de mogelijkheden én risico’s van cryptocurrency, laat je voorlichten door Jan van Besouw, de bitcoin boekhouder in Utrecht - Maarssen.