Online boekhouden in Utrecht - Maarssen

Er is al meerdere malen voorspeld dat we in de toekomst volledig papierloos gaan werken. Maurice de Hond kwam met een iPad school, Google verkoopt Chromebooks waarbij de meeste taken via de cloud uitgevoerd worden. Toch liggen er bij bedrijven nog steeds stapels met documenten uitgeprint op papier, ook tijdens vergaderingen ligt er naast het tablet steevast een notitieblok met pen. Het geeft aan dat we moeite hebben met overstappen naar een digitale wereld. Online boekhouden in Utrecht - Maarssen kan beter, en Jan van Besouw zal je hierbij van dienst zijn. Als lokale fiscalist binnen het landelijk dekkende OAMKB netwerk werkt hij met een moderne blik op de financiële administratie waarbij online boekhouding een centrale plek inneemt. Want de data in dit systeem dient als fundament voor een groot aantal bedrijfsprocessen. Deze basis dient dan uiteraard solide en betrouwbaar te zijn. Online betekent niet dat alles virtueel verloopt, je kunt namelijk jouw persoonlijke financieel professional ontmoeten voor maatwerk overleg en advies.

Wat zijn de voordelen van online boekhouden in Utrecht - Maarssen met een lokale financieel professional? Maak kennis met het OAMKB administratiekantoor.

Wat betekent werken in de cloud?

Alles wat opgeslagen wordt op een server die bereikbaar is via het internet valt onder de cloud. Die servers staan gewoon op de voer in een datacenter en worden beheerd door professionele netwerk specialisten. Met kabels en door de lucht wordt data verzonden en gedeeld, in tegenstelling tot een netwerk aan wegen zijn de richtingen en opties onbeperkt. Maar dat betekent voor velen ook dat online boekhouden in Utrecht - Maarssen ondoorzichtig is, bij het lokale OAMKB administratiekantoor wordt op duidelijke wijze gekeken naar cloud-based werken. Denk aan zaken als:

Even de laatste cijfers controleren in het weekend? De online boekhouding is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar op PC, laptop en mobiel.

Bij data consolidatie wordt informatie vanuit meerdere bronnen en systemen samengebracht. Dit maakt data management efficiënter.

Zet de tijd van werknemers efficiënter in en laat ze (voor een deel) van huis uit werken. Samen met de financieel professional kun je de mogelijkheden onderzoeken.

Ook een cloud drive kan op slot gezet worden. Beveilig data in de cloud op basis van encryptie met automatische updates voor optimale beveiliging.

Soms wil je gewoon even offline werken, daarom moet je data gewoon offline kunnen archiveren en bewerken. Hoe dit werkt legt Jan je graag uit.

Online boekhouden in Utrecht - Maarssen

Kun je de huidige software upgraden of wordt het tijd om over te stappen naar een schaalbaar systeem dat op de toekomst is voorbereid? Jouw lokale adviseur werkt met vooraanstaande boekhoudpakketten waaronder Yuki, Reeleezee, Ficsus.nl, Exact Online en Twinfield zodat er altijd een passende oplossing te vinden is. Daarnaast coördineert hij ook conversie van bestanden en het begeleiden van werknemers zodat de boekhouding voor je werkt in plaats van andersom.

Jan van Besouw bekijkt fiscaliteiten op een frisse wijze die jouw onderneming verder helpt. Vraag direct een vrijblijvend adviesgesprek aan.