Ons verhaal

Samen delen we ondernemersmentaliteit

Mijn naam is Jan van Besouw, in het verleden heb ik de opleiding Bachelor of Economics (BEc) afgerond, Bedrijfseconomie aan de Hogeschool Zuyd te Sittard. In mijn carrière heb ik een ruime ervaring opgedaan in uiteenlopende retail en profit organisaties waaronder de automotive en medisch logistieke sector. Daarbij was ik verantwoordelijk voor werkzaamheden zoals het reorganiseren en optimaliseren van bedrijfsprocessen, resultaten en efficiency verbeteren, centraliseren van administraties, managen van o.a. finance en controlling, logistiek en customer service.
 

Ik heb een ruime ervaring opgebouwd op het gebied van bedrijfsadvies, voeren van administraties, jaarrekeningen, fiscaliteiten, personeels- en salarisadministraties, verzekeringen en algemene regel- en wetgeving. Verder ben ik een ondernemende bedrijfsadviseur met een enorme affiniteit voor commercie. Ik help graag ondernemers binnen het MKB om hun business verder te optimaliseren of te laten groeien. Met andere woorden; ik ben een allrounder die iedere MKB-er in vele facetten van de bedrijfsvoering zal ondersteunen. Ik werk graag samen met verschillende ondernemers binnen het MKB, op basis van een ruime werkervaring en dezelfde ondernemersmentaliteit.

Groeien op basis van duidelijkheid

Ondernemers waarderen dat ik doe wat ik beloof, afspraak is afspraak en zo weet je altijd precies wat de verwachtingen zijn met betrekking tot de samenwerking. Zo kunnen we samen bouwen aan een langdurige en persoonlijke pro-actieve relatie gebaseerd op wederzijds vertrouwen. Als ondernemer heb je behoefte aan iemand die voor je klaar staat wanneer dat nodig is, en samen met de ondernemer werkt aan je succes. Denk aan het realiseren van de groeiambities of winst verhogen. Daarbij is het van belang voor de ondernemer om op ieder moment online toegang te behouden in de administratie, gekoppeld aan een Bedrijfsadviseur die 24/7 beschikbaar is. Dat biedt zekerheid en vertrouwen.

Online dienstverlening en lokaal bereikbaar

Ons kantoor bevindt zich op het mooie multi-bedrijventerrein C-Mill in Heerlen. Daar zijn ruim voldoende faciliteiten aanwezig om ondernemers goed te ontvangen zodat we persoonlijk van gedachten kunnen wisselen. Daarnaast is het uiteraard ook mogelijk, en wellicht zelfs beter, om af te spreken op de bedrijfslocatie. Zo kan ik als bedrijfsadviseur en administrateur een goed beeld krijgen van de wijze waarop ondernemers diensten verlenen en activiteiten ten uitvoer brengen. Neem daarom geheel vrijblijvend contact met me op voor een vrijblijvend adviesgesprek.